Mylogenics

Mylogenics behandeling = een nieuwe massagetechniek

Deze methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van “mylogenics” spoor je binnen enkele minuten zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van de cliënt op. Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-. Lengte-, en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van de cliënt.

Daarnaast worden d.m.v. een mylogenics behandeling zwakke schakels direct versterkt d.m.v. een doelgericht trainingsschema en indien noodzakelijk voor het herstel advisering van voeding en suppletie.

Veel voorkomende klachten

Nekklachten, veelal gepaard met hoofdpijn

Rugklachten

Verminderde mobiliteit in de heupen.

Last van de schouder

Last van knieën

Ook fitter, slanker of sterker worden?

Hoe ziet een Mylogenics behandeling er uit?

Wanneer je bepaalde klachten ondervindt, kan het helpen om met Mylogenics aan de slag te gaan. In eerste instantie is een kennismakingsconsult nodig om te kijken of de klacht opgelost kan worden met Mylogenics en kunnen onze behandelaren zien of jouw lichaam hier goed op reageert.

Vervolgens zal er een behandeling ingepland worden. Deze duren tussen de 15 en 30 minuten. De spier(en) worden doelgericht aangepakt en ‘losgemaakt’ en vervolgens is het de bedoeling dat je ‘functie’ gaat vragen van de spier. Dat wil zeggen dat je gerichte oefeningen gaat doen om de spier sterker te maken en uiteindelijk de klachten op te lossen.

Het aantal behandelingen die iemand nodig heeft kan verschillen. Vaak zijn 3 tot 6 behandelingen voldoenden. Echter zijn langdurige klachten en blessures vaak wat lastiger op te lossen en kan het voorkomen dat er meer behandelingen nodig zijn.

Ook fitter, slanker of sterker worden?