Afvallen

Afvallen met sport ...

Afvallen met sporten lijkt simpel: Zorg voor een negatieve energiebalans (minder eten dan dat je verbrandt), beetje sporten en je valt af. In de praktijk is het vaak veel moeilijker. De eerste weken gaat het prima, maar dan verval je toch weer langzaam in je oude patroon.

  • Hoe blijf je scherp en houd je het sporten vol?
  • Als je merkt dat je stagneert met je gewicht, wat doe je?
  • Weinig eten is niet per definitie moeilijk, maar hoe zorg je dat je wel voldoende vitamine en mineralen binnen krijgt?

Dit zijn voorbeelden die veel mensen tegenkomen en wij mee aan de gang gaan. Doordat wij je gaan coachen en met je gaan sporten ga je zelf ontdekken dat jouw doel voor handen is.

Samen komen we er = afvallen met sporten en gezond eten!

Moet ik per se sporten om af te vallen?

Wij zijn er bij 24/7 PT van overtuigd dat je beter afvalt wanneer je erbij sport en dat heeft meerdere redenen:

Je verbruikt meer calorieën

Je houding wordt beter

Je maakt meer endorfines aan (de ik voel me happy hormonen)

Je krijgt meer definitie en oogt daardoor nog slanker

Je wordt sterker en fitter

Je huid wordt strakker door de testosteron die je aanmaakt tijdens een pittige training

Dit zijn allemaal voordelen die je zal gaan ervaren wanneer je sport tijdens je afvalrace. Maar sporten is niet verplicht, je bent bij ons altijd welkom. Ook als je alleen gebruik wil maken van ons voedingsadvies. De deur staat altijd open.

Doe nu de Fit Scan

Voeding en afvallen

Na een eerste intakegesprek gaan we samen kijken wat de doelen zijn en op welke manier we daar naartoe gaan werken. Wil je een voedingsprogramma op maat of wil je juist liever rustig aan met kleine aanpassingen in je huidige voeding op een rustige en comfortabele manier van die extra kilo’s af? Bij ons is alles mogelijk en we kijken altijd naar het individu.

Wanneer je Personal Training bij ons volgt kun je gratis gebruik maken van ons voedingadvies. Wij werken bij voorkeur met ons eigen boek. Je kan ervoor kiezen om het boek in zijn geheel te volgen qua dagmenu’s, zo kun je in 8 weken al een mooie stap maken naar gedragsverandering. Je kan het het boek ook gebruiken om bepaalde maaltijden te vervangen. Beide manieren gaan je helpen om af te vallen.

 

gratis proeftraining volgen

Ontdek dat afvallen met sporten ook leuk kan zijn!