Voedingsadvies

Voedingsadvies van onze diëtist

Een diëtist kan veel meer dan je alleen helpen bij het afvallen. Voedingsadvies is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl en kan bijdragen aan het voorkomen van een hoop kwalen en klachten. Denk aan prikkelbare darmen, allergieën, diabetes, vermoeidheid, hoofdpijn of een slecht herstel na een training. Allemaal klachten die met goed voedingsadvies op te lossen zijn.

Daarnaast kunnen wij je helpen de juiste voeding te kiezen voor, tijdens of na je training. Werk je naar een (sportief) doel? Dan kan voeding je daarmee zeker helpen.

Welke opties zijn er?

Eénmalig voedingsconsult

Voedingsconsult met voedingsadvies op maat

Volledig begeleidingstraject met wekelijkse, twee wekelijkse of maandelijkse consulten en voedingsprogramma

Begeleiding in sportvoeding

Begeleiding met ons eigen boek Your 24/7 Fitguide

Gerichte consulten op gebied van diabetes (1 of 2), coeliakie, lactose intolerantie, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten

Aan de slag met je voedingspatroon?

Voedingsadvies in combinatie met sporten

Wil je gerichte begeleiding bij het afvallen? Of wil je juist spiermassa opbouwen? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen, samen maken wij een passend programma waar je zelf goed mee aan de slag kan gaan

Gaat je hulpvraag verder dan afvallen of aankomen? Ook dan kan je goed bij ons terecht. Wij hebben een sportdiëtist in ons team: Sam Schram. Zij kan je helpen met andere lichamelijke klachten zoals een hoge bloeddruk, diabetes, maag- lever en darmklachten of allergieën. Samen kunnen jullie een plan uitwerken wat je in het dagelijks leven goed kan toepassen.

Het contact is 24/7 en je kan altijd even binnen lopen. Zo kun je in een ongedwongen sfeer werken aan een betere gezondheid.

Voedingsadviseur Sam Schram

Kennismaken met onze diëtist Sam Schram?